Heel erg trots op deze nominatie.


Enkele weken geleden hoorden wij dat we waren voorgedragen als Detaillist van het jaar 2022. Hoe leuk is dat. Er volgde een bezoek van maar liefst 3 juryleden die alles van ons wilde weten en daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Want als we mogen vertellen over ons vak raken we niet uitgepraat. Op 1 december werd bekend gemaakt dat we genomineerd waren! Blij, trots en toch ook een beetje ongemakkelijk al die aandacht...haarwerksalon open dag

Een terugblik...
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige Open Dag. We hebben weer heel wat vrouwen met haarproblemen laten zien en laten voelen welke oplossingen er zijn. En wat zijn we trots op onze lieve klanten die op deze dag hun ervaringen hebben gedeeld met lotgenoten. 

Onze volgende Open Dag

Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen. En wilt u onze Open Dag ook een keer bezoeken. Stuur ons dan een mail. Dan zorgen wij ervoor dat u op onze volgende Open Dag een persoonlijke uitnodiging krijgt. 

Als u niet zo lang wilt wachten dan kunt u natuurlijk ook eerder een afspraak maken om in alle rust en privacy uw vragen aan ons te stellen.

Bedankt, ondernemers van Dronten!

Onze Goodiebag werd mede mogelijk gemaakt door: Ici Paris XL, Yummy Gums, van Wonderen - de natuurlijke drogist en A1 Office.nl
Hairwizz

Het Spaarne 19

8253 PE  Dronten

telefoon: 06 1850 97 96

e-mail: info@hairwizz.nl

KvK: 70888345

BTW: NL001357471B81

AGB code - 76089873

openingstijden:

maandag t/m vrijdag 

van 9.00 uur - 17.00 uur

uitsluitend op afspraak